Inicis

Ens donem cops de cap contra parets blanques, impol·lutes i de decidits i perfectes angles rectes. Perquè no es veuen, perquè ens enganyen i quan ens hi apropem les passes que fem per arribar-hi són menys de les que pensàvem que havíem de fer.

I és així com buscant la manera de trobar la immaculada superfície llisa no ens n’adonem de com de senzill pot arribar a ser cercar el seu trobament d’eixos de coordenades. Aquell punt de l’univers que uneix frases, conceptes, materials, idees i colors. Records i sensacions en ja no només angles rectes.
I quan d’allò que tots en diem cantonades i no deixen de ser decisions de si volem veure principis o finals, de si volem veure vèrtexs o trobades; quan de tota cantonada n’extraiem el seu més senzill sentit i sabem fotografiar-ne la trobada, torna a aparèixer la paret blanca. O els horts entre autopistes. O el lapse de temps entre mirar i tocar. O qualsevol tros de tot dins d’una fotografia. Que és quan l’inici pren i roba tot el seu sentit i dimensió.

Ens donem cops de cap contra parets blanques, impol·lutes i de decidits i perfectes angles rectes. Perquè no es veuen, perquè ens enganyen i quan ens hi apropem les passes que fem per arribar-hi són menys de les que pensàvem que havíem de fer.I és així com buscant la manera de trobar la immaculada superfície llisa no ens n’adonem de com de senzill pot arribar a ser cercar el seu trobament d’eixos de coordenades. Aquell punt de l’univers que uneix frases, conceptes, materials, idees i colors. Records i sensacions en ja no només angles rectes.I quan d’allò que tots en diem cantonades i no deixen de ser decisions de si volem veure principis o finals, de si volem veure vèrtexs o trobades; quan de tota cantonada n’extraiem el seu més senzill sentit i sabem fotografiar-ne la trobada, torna a aparèixer la paret blanca. O els horts entre autopistes. O el lapse de temps entre mirar i tocar. O qualsevol tros de tot dins d’una fotografia. Que és quan l’inici pren i roba tot el seu sentit i dimensió.

Leave a Reply

Your email address will not be published.